WordPress tanácsadás

Van egy meglévő wordpress weblapod, amit nem szívesen adnál más kezébe, ám olykor még az interneten sem találsz megoldást bizonyos dolgokra?

Vagy úgy érzed, szívesen kísérleteznél wordpress weblap készítéssel, s ehhez elegendő lenne csupán némi segítség?

Egy hihetetlenül praktikus szolgáltatást vehetsz most igénybe, a wordpress tanácsadás nyomán te is weblap készítő lehetsz, alakíthatod, finomíthatod weblapodat, belekóstolhatsz egy olyan érdekes és különleges világba, mint a web.

WordPress tanácsadáshoz csak fel kell venned velünk a kapcsolatot, mindenben segítünk!

Miért érdemes a wordpress tanácsadást igénybe venni?

–          mert több ezer ingyenes sablon áll rendelkezésünkre, ezeket a sablonokat kevés tudással is képesek vagyunk alakítani, finomítani.

–          mert a wordpress tanácsadás TeamVieweren keresztül történik, így mindent a wordpress weblap admin részén magyarázunk el, így legközelebb már önállóan is megtudod ugyanazt a beállítást vagy változtatást csinálni.

–          mert a wordpress tanácsadás során miden apró részletre kitérünk, mindenre, ami számodra új: bejegyzések feltöltése, keresőbarát url létrehozása, beállítások, kategóriák szerkesztése, aloldalak létrehozása, képek feltöltése, bővítmények kezelése, hozzáadása, Google Analytics használata.

–          mert a wordpress weblap sablonokhoz hasonlóan mi is rugalmasak vagyunk és igény szerint min. 1 óra tanácsadást adunk, ám, ha ennél kevesebb vagy több időre van szükség a megértéshez, akkor is állunk rendelkezésedre.

Legyél te is a világ legegyszerűbb weblap sablon, a wordpress szakértője!